KRUUNUREMONTTI

PALVELUT

Verstas

Kruunuremontin puusepän verstaassa valmistamme asiakkaillemme mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja ja muita puutuotteita. Verstas sijaitsee Vihdin Nummelass

Verstaan tilat ovat modernit, tilavat ja varustettu huippuluokan laitteilla ja työkaluilla, joiden avulla pystymme valmistamaan kaikenlaisia erikoiskalusteita, baaritiskejä, pöytiä ja paljon muuta.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita puusepän palveluita ja tuotteita asiakkaillemme. Ammattitaitoiset ja kokeneet puusepämme ovat valmiita suunnittelemaan ja valmistamaan uniikkeja ratkaisuja aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Meillä on myös vankka yhteistyöverkosto muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan palveluvalikoiman.

Verstas Kruunuremontit

Yrityksille

Kruunuremontin puusepän verstas on erityisen tärkeä ravintoloille ja muille yrityksille, jotka haluavat erottua ja luoda uniikin ilmeen tiloihinsa. Tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja erikoiskalusteita, joita on helppo räätälöidä eri tarpeisiin sopiviksi. Voit luottaa siihen, että meiltä saat huonekaluja ja muita puutuotteita, jotka ovat laadukkaita, kestäviä ja täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisia puutuotteita tarvitset. Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinulle sopivat kalusteet ja muut tuotteet mittatilaustyönä. Voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita Kruunuremontin puusepän verstasta.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme ja haluat lisätietoa, ota yhteyttä ja pyydä maksuton tarjous.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saat teetetyn työn osuudesta. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta.

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.