KRUUNUREMONTTI

PALVELUT yrityksille

Ravintola- ja liiketilaremontit

Haluatko luoda yrityksellesi uuden, raikkaan ilmeen? Meillä on vuosien kokemus laadukkaista ravintola- ja liiketilaremonteista, joten voit luottaa siihen että projektisi on hyvissä käsissä. Olemme toteuttaneet onnistuneesti kymmeniä projekteja, aina suurista ravintolakohteista pienempiin liiketilaremontteihin.

Tarjoamme laajaa osaamista eri remonttialueilta, ja meillä on erityisosaamista ravintoloiden, kahviloiden, hotellien ja toimistojen remonteissa. Olemme valmiita auttamaan sinua toteuttamaan unelmiesi tilan, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja toiveita.

  • Ravintolat, pubit ja yökerhot
  • Liiketilat
  • Toimistotilat
  • Hotellit
  • Uudisrakentaminen

Monipuolinen kumppani

Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat aina maksuttoman tarjouksen sisältäen kartoituskäynnin. Näin voit olla varma, että projektisi suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti ja tarkasti alusta loppuun. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – autamme mielellämme luomaan sinulle upean tilan!

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista rakennus- tai remonttipalvelua Uudenmaan alueella? Me Kruunuremontilla olemme täällä auttamassa sinua! Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, jonka avulla pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan projektisi parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluihimme kuuluvat rakennus- ja remonttipalvelut uudellamaalla sekä kalustekeikat/toimitukset koko Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton tarjous.

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.