Verstas

Mittatilauskalusteet Kruunuremontin puusenverstaasta

Kruunuremontin puusepän verstaassa valmistamme asiakkaillemme mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja ja muita puutuotteita. Verstas sijaitsee Vihdin Nummelassa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Verstaamme Nummelassa

Verstaan tilat ovat modernit, tilavat ja varustettu huippuluokan laitteilla ja työkaluilla, joiden avulla pystymme valmistamaan kaikenlaisia erikoiskalusteita, baaritiskejä, pöytiä ja paljon muuta.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita puusepän palveluita ja tuotteita asiakkaillemme. Ammattitaitoiset ja kokeneet puusepämme ovat valmiita suunnittelemaan ja valmistamaan uniikkeja ratkaisuja aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Meillä on myös vankka yhteistyöverkosto muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan palveluvalikoiman.

Kruunuremontin Verstas
Kuururemontti

Puusepän palvelut yrityksille

Kruunuremontin puusepän verstas on erityisen tärkeä ravintoloille ja muille yrityksille, jotka haluavat erottua ja luoda uniikin ilmeen tiloihinsa. Tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja erikoiskalusteita, joita on helppo räätälöidä eri tarpeisiin sopiviksi. Voit luottaa siihen, että meiltä saat huonekaluja ja muita puutuotteita, jotka ovat laadukkaita, kestäviä ja täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisia puutuotteita tarvitset. Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinulle sopivat kalusteet ja muut tuotteet mittatilaustyönä. Voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita Kruunuremontin puusepän verstasta.