Liiketilaremontti Uudellamaalla

Kruunuremontti toteuttaa liiketilaremontit mm. Espoossa, Vantaalla; Helsingissä sekä muualla Uudenmaan alueella. Meiltä saat toimitilaasi kokonaisvaltaiset saneeraukset sekä pienimuotoisemmat muutostyöt. Liiketilaremontti räätälöidään joustavasti tarpeen mukaan, tekijöitä ja taitoa riittää haastaviinkin urakoihin. Avaimet käteen -palveluna yrityksellesi luodaan näyttävät ja toimivat raamit aina suunnittelusta lähtien.

Vuosien varrella olemme olleet mukana:

  • Ravintolaremonteissa
  • Toimistoremonteissa
  • Myymäläremonteissa
  • Halli- ja tuotantotilaremonteissa

Tilaa toimitilamuutos näin:

Soita numeroon: 045 207 8665 / 044 972 6667 tai lähetä viestiä. Sovitaan kartoituskäynti, jonka perusteella annamme urakallesi kohtuuhintaisen tarjouksen.

Toimitilamuutos

Kun yrityksen liiketoiminta laajentuu tai yritys muuttaa uusin tiloihin, saattaa edessä olla tarve muuttaa toimitiloja paremmin tarvetta vastaavaksi. Usein kyseessä on pintaremontti, seinien rakentelu tai purkutyö – Kruunuremontti palvelee kattavasti kohteesta riippumatta.

Liiketilan saneeraus

Kun talotekniikka on tiensä päässä tai ei enää vastaa yrityksen tarpeita, on laajemman saneerauksen aika. Myös uusiin tiloihin muuttaminen saattaa luoda tarpeen erilaisille purku- tai laajennustöille. Liiketilan saneeraukseen Kruunuremontti pystyy vastaamaan järkevin aikatauluin, laadukkain toteutuksin, kohtuuhintaan ja hyvällä avaimet käteen -paketoinnilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy maksuton tarjous