Kylpyhuoneremontti

Kruunuremontilla on takanaan mittava määrä onnistuneita kylpyhuoneremontteja ja palveluun tyytyväisiä asiakkaita. Millainen olisi sinun unelmien kylppäri? Otamme haaveita vastaan mm. alueella Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, ja teemme niistä totta. Kylpyhuoneremonttien lisäksi toteutamme sauna- ja saniteettitilat toiveen mukaan. Meiltä saat helpot avaimet käteen -kylpyhuoneremontit mukavalla aikataululla ja kohtuuhintaan. Vesieristyssertifikaatti toimii merkkinä hyvästä rakennustavastamme.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Soita numeroon: 045 207 8665 / 044 972 6667 tai lähetä viestiä. Teemme kohteessasi ilmaisen kartoituskäynnin ja annamme kylpyhuoneremontillesi kohtuuhintaisen tarjouksen.

Kaikki tarvittava onnistuneeseen kylpyhuoneremonttiin

Meiltä saat:

  • Kosteusmittaukset
  • Purkutyöt
  • Kuivaustyöt
  • Vesieristykset
  • Laatoitukset
  • Kalusteiden asennukset

Millainen on toimiva kylpyhuone?

Viihtyisässä kylpyhuoneessa on toimiva pohjaratkaisu sekä riittävä määrä suihkuja ja vessoja. Toimivassa kylpyhuoneessa on myös yllin kyllin kaappitilaa. Kun kylpyhuone on samalla kodinhoito- ja pyykkäystila, korostuu toimintojen sijoittelun merkitys. Myös riittävä määrä pistorasioita ja hyvä valaistus ovat tässäkin tilassa kaiken perusta. Koska kyseessä on märkätila, riittävään ilmanvaihtoon tulisi kiinnittää erityistä huomioita. Lattialämmitys tuo tilaan lisää viihtyvyyttä ja samalla edistää tilan kuivumista.

Millainen laatta kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuoneeseen tulisi valita kulutuksen kestävä, turvallinen, kosteantilan laatta. Laatan väreillä ja koolla on merkityksensä tilavaikutelman luomisessa. Laattapinta on yleensä helppo puhdistaa, mutta niissäkin löytyy eroja pintatuntuman suhteen. On hyvä muistaa, että laatta ei ole ainut vaihtoehto kylpyhuoneen pintamateriaaliksi, yleistynyt on esimerkiksi helppo epoksilattia.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä saat kylpyhuoneremontin työn osuudesta. Lisätietoa Verohallinnon sivuilta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy maksuton tarjous