kalusteleasing-yrityksille

Tarvitsetko rahoitusta ravintolasi tai liiketilasi remonttiin?

Kalusteleasing on suosittu vaihtoehto monille ravintoloille, jotka haluavat uudistaa kalustoaan tai laajentaa toimintaansa. Kruunuremontti tarjoaa kalusteleasing-mahdollisuutta yhteistyössä rahoituslaitosten kanssa, jolloin voit saada räätälöidyn rahoitusratkaisun tarpeisiisi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Rahoitus / Kalusteleasing

Kalusteleasing yrityksille

Leasing-sopimus mahdollistaa ravintolayrittäjille helpon ja vaivattoman tavan hankkia tarvitsemansa kalusteet ja laitteet ilman suuria investointeja kerralla. Sen sijaan, että maksaisit suuren summan kertamaksuna, maksat leasing-maksuja sopimuksen mukaisesti. Tämä auttaa ravintolaa hallitsemaan kassavirtaa ja säilyttämään taloudellisen vakauden.

Kalusteleasing-mahdollisuutemme kattaa laajan valikoiman erilaisia kalusteita, kuten ravintolapöydät ja -tuolit, baaritiskit, keittiölaitteet ja paljon muuta. Voimme tarjota asiakkaillemme myös mittatilauskalusteita, jotka vastaavat heidän tarkkoja tarpeitaan ja toiveitaan.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kalusteleasing-mahdollisuudesta. Autamme sinua löytämään juuri sinun ravintolasi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun

Kuururemontti

Asiakkaidemme kokemuksia