Huoneistoremontti

Kruunuremontti toteuttaa huoneistoremonttisi avaimet käteen -palveluna. Kokeneena toimijana voimme tarjota kaiken tarvittavan onnistuneeseen toteutukseen – aina suunnittelusta purkutöihin ja viimeiseen listanvetoon. Meiltä onnistuvat niin keittiöremontit kuin vaativat märkätilaremontit. Kun suunnittelet asuntosi laajamittaista remontointia ja päivitystä, olethan yhteydessä meihin. Suunnittelemme parhaimman mahdollisen kokonaisuuden ja kerromme, miten se käytännössä tapahtuu. Kannustamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisiin, koko asunnon kattaviin huoneistoremontteihin, sillä siten syntyy harmonisin ja kustannustehokkain lopputulos. Otamme mielellämme vastaan työtarjouksia alueella Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

Mitä huoneistoremontti maksaa?

Soita numeroon: 045 207 8665 / 044 972 6667 tai lähetä viestiä. Teemme maksuttoman kartoituskäynnin, ja laskemme huoneistoremontillesi kohtuuhintaisen tarjouksen.

Keittiöremontti

Toteutamme kaikenlaiset keittiöhaaveet. Annamme mielellämme oman panoksemme myös suunnitteluun, ja siihen miten lopputuloksesta tulee toimivin. Laadukkaat materiaalit, hyvä toimintojen sijoittelu ja loppuun asti mietitty valaistus toimivat kaiken perustana.

Tasoitetyöt, tapetoinnit ja maalaustyöt

Kaiken takana on hyvin tehty pohjatyö, niin tapetoinnissa kuin maalaustyössä. Taitava tekee nämä hommat itsekin, mutta usein on varminta pyytää paikalle kokenut ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulisi silmää miellyttävä. Tapetointi ja maalaus vaativat onnistuakseen tarkkaa silmää ja vakaata kättä.

Laatoitukset ja lattiatyöt

Laatoitamme kaiken tarvittavan, aina keittiön välitilasta saniteetti-, sauna- ja kylpyhuonetiloihin. Helposti puhdistettava laattamateriaali sopii mainiosti eteis- ja aulatiloihin. Teemme parketin ja laminaattien asennustyöt sekä toiveen mukaan myös muiden materiaalien lattiatyöt.

Väliseinät

Väliseinän rakentamisella tai purkamisella saadaan tilaan uutta toimivuutta. Kanssamme toteutat lisähuoneiden rakentamisen tai avaramman tilan. Ammattitaitoomme kuuluu aina arvioida, onko purettava väliseinä kantava. Tarvittaessa suunnittelemme uuden paremman pohjaratkaisun, jolloin saat oivaltavan ja toimivan tilakokonaisuuden.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä saat teetetyn työn osuudesta. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy maksuton tarjous